• (+90 342)360 43 70 MYO - (+90 342)360 90 45 OTEL

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, Novotel&İbis Otel yönetimiyle bir araya geldi.

GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulunun uyguladığı öğrenci-sektör buluşmasının aralık ayı etkinliği Novotel&İbis Otel ile gerçekleştirildi.

Novotel&ibis Otel Müdürü Özgür Çözgener, öğrencilere turizm alanında bir meslek sahibi olmaları gerektiğini ve yabancı dilin önemine değinerek, öğrencilere Slow Food hakkında bilgiler verdi. Ön Büro Müdürü Mehmet Yılmaz ise otelde kullandıkları paket programları anlatırken, F&B Müdürü Mehmet Türk sektöre girişini, tecrübelerini, oteldeki stajyerlere ne gibi görevler verildiğini aktardı.

Mutfak Şefi Mutlu Durgun da gençlere tavsiye olarak öncelikle kendi mutfaklarını öğrenmeleri gerektiğini, sektörde ne iş yapacaklarsa en iyisini yapmaya çalışmalarını belirtti.

Etkinlik, GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dilara Bahtiyar Sarı’nın otel yönetimine teşekkür belgesi sunması ile sona erdi.